PANOURI SOLARE - PANOURI FOTOVOLTAICE
TURBINE EOLIENE - INVERTOARE
PANOURI RADIANTE - CENTRALE TERMICE
INSTALATII - INCALZIRE IN PARDOSEALA
AER CONDITIONAT - POMPE DE CALDURA
                     CASA INTELIGENTA
CASA INTELIGENTA
Soare, lumina si caldura.
24/7, Call Center tel: 0727.707202
e-mail: dispecer(at)cheso.ro
Dep. Tehnic tel: 0771.206381
e-mail: tehnic(at)cheso.ro
CHESO ENERGY - Instalator Oficial PREMIUM
pentru SENERSUN - panouri fotovoltaice, in ROMANIA
CHESO ENERGY - Distribuitor si instalator
TURBINE EOLIENE AEOLOS in Romania
panouri solare, eoliene, centrale termice
 
CONSULTANTA, PROIECTARE SI EXECUTIE INSTALATII ELECTRICE, TERMICE, HVAC SI SANITARE

NOU: FEED IN TARIFF (FIT) si in Romania chiar din 2016!
Oricine, oriunde, oricand:
PANOURI SOLARE TERMICE, PANOURI FOTOVOLTAICE, EOLIENE, TURBINE EOLIENE, INVERTOARE, INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, CENTRALE TERMICE, AER CONDITIONAT, POMPE DE CALDURA,PANOURI RADIANTE, INCALZIRE IN PARDOSEALA, INSTALATII.
Soare, lumina si caldura.
24/24, 7/7 apelati serviciul Call Center, tel:  0727.707202 e-mail: dispecer(at)cheso.ro sau Departament Tehnic, tel:  0771.206381, e-mail: tehnic(at)cheso.ro, sau on-line aici.
Recomandarea  CHESO ENERGY:

... Solutiile simple sunt ieftine si bune !
Solutiile complexe sunt scumpe si... eficiente !

NOU! Incalzire terase cu panouri radiante infrarosu

 
Magazin Online CHESO ENERGY Online Shop : elec.ro 
   Prima pagina      Aparate aer conditionat inverter      Aer conditionat INVERTER Vs.
aer conditionat CLASIC (On-Off)
Login


  
 
_____________________________________

Aparate aer conditionat INVERTER vs. aparate aer conditionat CLASICE (On/Off).

 
     Mai putin tehnic dar... pe intelesul tuturor!

     In loc de aparat de aer conditionat "CLASIC" ar fi trebuit sa scriem... aparat de aer conditionat "On/Off", adica, pe romaneste: Start/ Stop.  
     Aceasta este de fapt marea si... singura diferenta: aerul conditionat INVERTER functioneaza tot timpul pe cand aparatele aer conditionat on/off pornesc si se opresc ! 
     
     Si, daca la aer conditionat nu ne pricepem toti, cu siguranta la masini toti suntem cunoscatori!:
     
     Doua masini identice, Dacia! :), pleaca din Bucuresti si trebuie sa ajunga la Iasi, parcurgand 450Km. 
- O masina merge continuu cu 75Km/ora si ajunge la Iasi in 6 ore.
- A doua masina, asteapta o ora, porneste, merge cu 150Km/ora, dar dupa o ora se opreste, asteapta o ora si porneste iar cu 150Km/ora, merge o ora, se oreste o ora si apoi porneste iar cu 150Km/ora si ajunge la Iasi... tot in 6 ore !!!
     
     Deci, au plecat amandoua din Bucuresti, au parcurs amandoua 450Km si au ajuns la Iasi amandoua dupa 6 ore. Si atunci, veti intreba... care e diferenta sau avantajul?! Trei!!! avantaje sunt cele mai importante:
 
1. Prima masina, pentru ca a mers constant cu 75Km/ora a consumat pana la Iasi 6 litri benzina/100Km, in total 27 litri.
    A doua masina, chiar daca a stat 3 ore, dar pentru ca a mers cu 150Km/ora a consumat 8 litri de benzina/100km, in total  36 litri !
    Concluzie: masina care a mers constant, cu o viteza mai mica a consumat cu 25% ! mai putina benzina.
 
2. Motorul primei masini 's-a simtit foarte bine' pentru ca a mers continuu la o turatie mai mica - 2000 rotatii/minut.
    Motorul celei de a doua masini a avut mai mult cu 2 opriri si doua porniri de pe loc! si cu siguranta 'i-a fost mai rau', stiind ca sansele ca un       motor sa se defecteze sunt mai mari in regimurile tranzitorii start/ stop. Cred ca toti avem cel putin o experienta neexplicabila cand am oprit       o masina care... nu a vrut sa mai porneasca! Si aici nu vorbim numai de echipamentele mecanice, la cele electronice... regimul tranzitoriu             start/ stop e mult mai periculos. De cate ori nu a mai pornit televizorul... care a functionat perfect pana l-ati oprit?!
    Concluzie: o masina care functioneaza continuu, la o turatie mai mica are mult mai putine sanse sa se defecteze.
 
3. Considerand ca in fiecare masina  se afla si cate un pasager:
    In prima masina care merge continuu, cu viteza mai mica si constanta, conditiile de somn sunt perfecte astfel ca pasagerul a adormit la Bucuresti si dupa 6 ore s-a trezit la Iasi.
    Pasagerul celei de a doua masini, chiar daca a adormit la 150 Km/ora!, cu siguranta s-a trezit de 4 ori, adica... de cate ori a pornit si s-a oprit masina.
    Concluzie: Odihna, somnul este mai confortabil cu o masina care merge continuu fata de una care face zgomot si trepideaza cand porneste si se opreste.
 
Nu ne ramane decat sa numim prima masina INVERTER iar pe cea de a doua... start/stop :). si cred ca fiecare din dvs. a inteles care sunt marile avantaje ale unui aparat de aer contitionat INVERTER fata de un aparat aer conditionat CLASIC - Start/Stop:
 
- consum mai mic cu 25-30%;
- mult mai fiabil pentru ca functioneaza continuu la turatii mai mici fara regimuri tranzitorii start/stop;
- face mai putin zgomot... ceea ce e lucru mare la un aparat de aer conditionat! 
 
Sa  exemplificam si pe o diagrama de functionare, intelegand acum care este diferenta intre cele doua aparate de aer conditionat:

Aer cconditionat INVERTER vs. aer conditionat CLASIC (On/Off) diferente, avantaje aer conditionat INVERTER CHESO ENERGY.
 
 
     In diagrama de mai se observa:
- cu verde
, functionarea unui aparat aer conditionat INVERTER, in regim continuu, pentru o temperatura constanta a camerei de 210C, si:
- cu rosu, functionarea unui aparat de aer conditionat CLASIC (On/Off) in regim Start/Stop pentru a mentine aceeasi temperatura de 210C. Se observa ca la acelasi timp de functionare, variatia temperaturii in camera este foarte mare - de la 180C pana la 24OC functie de pornirile si opririle aparatului de aer conditionat.

 Avantaje aparate aer conditionat INVERTER:

Ce ne spune DAIKIN... 

     Rezervă de putere - Revoluţionara tehnologia inverter Daikin oferă aerului conditionat o mare rezervă de putere din care utilizează o cantitate de energie mult mai mică decât aparatele de aer conditionat convenţionale. Metodele avansate de proiectare utilizate au ca rezultat echipamente extrem de silențioase. Aparatele de aer condiţionat Daikin Inverter funcţionează eficient la temperaturi extreme. Funcţionarea lor este garantată între minim -1o °C, respectiv maxim 46 °C.
     - Atentie aici ! un mare dezavantaj la aparate aer conditionat INVERTER: iarna,  daca-l doriti pe incalzire... nu functioneaza la temperaturi mai mici de -8, -10°C.
 
     Inteligență - Inteligenţa avansată a celor mai recente aparate de aer condiţionat INVERTER permite sistemului detectarea celor mai mici schimbări survenite în mediul exterior, prelucrarea informaţiilor înregistrate şi ajustarea cu fineţe a temperaturii interioare. Super-Inverterul Daikin memorează valorile preferate de temperatură raportate diferitelor condiţii climaterice externe, efectuând în mod automat ajustările necesare. Daikin se bazează pe acest tip de inteligenţă pentru a face viaţa mai simplă şi mai confortabilă. Există multe alte caracteristici inteligente în gama Daikin, descrise la fiecare aparat în parte. 

     Silențioase - Aparatele de aer conditionat INVERTER Daikin sunt printre cele mai silenţioase echipamente disponibile pe piața actuală. În acest sens Daikin a adus numeroase îmbunătăţiri unice de design: compresoarelor, motorelor şi ventilatoarelor pentru a se asigura că zgomotul produs nu mai reprezintă o problemă pentru mediul înconjurător. Datorită silențiozității lor, aparatele de aer conditionat Daikin sunt ideale atât pentru zonele rezidențiale cât și pentru hoteluri, blocuri de locuințe, restaurante, magazine, ș.a.m.d.. Cele mai recente modele încorporează noul compresor Daikin Swing (leagăn) care atinge eficiența maximă, cu niveluri scăzute de zgomot. Noua tehnologie de fabricare a compresorului swing reduce frecarea în timpul funcţionării pentru o mișcare uniformă cu vibraţii minime, eliminând totodată pierderile de presiune înregistrate de gazul refrigerant în timpul compresiei. 
 
     Economice - Climatizoarele Daikin sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic. Firma Daikin este permanent preocupată de 
dezvoltarea și fabricarea atât de sisteme industriale, cât și casnice care să înregistreze costuri minime de funcţionare. La proiectarea noul sistem Daikin Super-Inverter au fost implementate 95 de patente tehnologice în scopul unic de a reduce consumul total de energie electrică. Noua generație de magneţi neodymium (NdFeB, NIB, sau Neo magnet) utilizați la fabricarea compresoarelor au mărit cu 20% eficienţa climatizoarelor Daikin. 
 
     Performante - Aparatul de aer conditionat INVERTER Daikin mărește Coeficientul de Performanță. Facilitățile seriei de Invertoare CC (de curent continuu) sunt date de reluctanțele motoarelor CC pentru compresor şi ventilator. Acest pachet de înalte tehnologii de economisire a energiei este completat de Daikin cu sistemul de control PAM - Pulse Amplitude Modulation Technology. Astfel modelul FTXS25E atinge un coeficient de performanță de 4,17, fiind cu 48% mai performant decât un model similar ca putere dar convenţional (non-inverter).CHESO ENERGY - Avantaje aparate aer conditionat INVERTER, diferenta aparate aer conditionat clasice On/Off

CHESO ENERGY. Aparate aer conditionat INVERTER Vs. aparate de aer conditionat CLASIC (On/Off ). Avantaje si diferente.
 

....sus

Blog CHESO ENERGY
 
 cheso energy, aer conditionat, aparate a er conditionat, aer conditionat iasi, in verter, clasic, aparate aer conditionat inverter, inverter vs clasic, iasi, pret , preturi, ieftine, aer conditionat sams ung, daikin, ariston, beko, bosch, daewo o, dublu split, ferroli, fujitsu, gree, hitachi, haier, kit instalare, lg, mitsu bishi, multisplit, nordstar, osaka, aer conditionat portabil, panasonic, samsung , sanyo, split, vortex, zass, zanussi.
 
      Certificate: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, CHESO ENERGY.
 
 
CALCULATOR PRETURI
 
Pentru ca Dvs. stiti cel mai bine: 
unde, cat, cum, ce...
configurati-va singuri sistemul de panouri solare apa calda,
panouri fotovoltaice
si aflati imediat pretul, preturile pentru centrale solare configurate chiar de Dvs.: 

 
 
PROGRAMUL CASA VERDE 
 
      Sumele de care puteti beneficia:
- 6.000 lei, pentru instalare de panouri solare.
- 8.000 lei, pentru instalare de pompe de caldura.
- 6.000 lei, pentru instalare de centrale termice care se bazeaza pe arderea de resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice (centrale termice pe peleti, sau centrale termice pe brichete rumegus).
NOU! Solutii Europene. 
Producatori europeni.
 
Oferta  limitata de timp - februarie 2015, 
si stoc!!!
 
CENTRALE ELECTRICE FOTOVOLTAICE COMPLETE !!!,

de 2 KW, 3KW  4,5KW  si  6KW
 (pentru 330-500-750-1000 KW/luna) 
 
compuse din:

* 8, 12, 18 sau 24!!! PANOURI FOTOVOLTAICE 'ENfoton' 240Wp;

+Invertor 'POWER ONE' PVI OUT de 2KW, 3KW, 4,2KW sau 6 KW;
  
+Controler hibrid solar/vant - incarcator baterii 'STECA Tarom' 12-24-48V;
 
+Baterii solare deep-cycle 'MOLL SOLAR' 240Ah;
+Sistem fixare/prindere panouri solare fotovoltaice pe acoperis; 
+ Cabluri electrice instalatii/ panouri solare; 
+ Manopera instalare; 
+ Transport in Romania si Republica Moldova; 
                    toate la pretul de...
 

Si noi va multumim !
 
- "... ma bucur ca existati, m-ati ajutat mult!" (Maria);
- "... sa va dea Dumnezeu sanatate, nu am stat niciodata la 26oC..." (Florin);
- " sa stiti ca se invarte bine. Multumesc!" (Oana);
-"...nu am crezut dar s-a putut datorita voua... "
(George).
 
   
CHESO ENERGY 
Instalator Oficial PREMIUM
pentru SENERSUN
in ROMANIA

CHESO ENERGY - Instalator oficial PREMIUM pentru SENERSUN in Romania.

 
Oricine, oriunde, oricand:
 
PANOURI SOLARE APA CALDA;
PANOURI FOTOVOLTAICE;
EOLIENE, TURBINE EOLIENE;
POMPE DE CALDURA;
CENTRALE TERMICE PE LEMNE;
CENTRALE TERMICE PE GAZ;
CENTRALE ELECTRICE;
PANOURI RADIANTE INFRAROSU;
INCALZIRE IN PARDOSEALA;
INSTALATII ELECTRICE;
INSTALATII TERMICE;
INSTALATII SANITARE.
 
Soare, lumina si caldura.
   - Proiect privind promovarea tehnologiilor curate si a producerii energiei din surse regenerabile de energie.
   Programul privind instalarea sistemelor de încalzire care utilizeaza energie regenerabila, inclusiv inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire (Programul "Casa Verde") - Persoane Fizice.  
   Programul privind instalarea sistemelor de încalzire care utilizeaza energie regenerabila, inclusiv inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire (Programul "Casa Verde") - Persoane Juridice.   
__________________________________
Oricine, oriunde, oricand... PANOURI SOLARE APA CALDA, PANOURI FOTOVOLTAICE, TURBINE EOLIENE, INVERTOARE INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, PANOURI RADIANTE, CENTRALE TERMICE LEMNE GAZ ELECTRICE, POMPE DE CALDURA, AER CONDITIONAT, INSTALATII ELECTRICE TERMICE si SANITARE, INCALZIRE IN PARDOSEALA.
CHESO ENERGY - Soare, lumina si caldura.
Call Center, tel: 0727.707202, e-mail:  dispecer(at)cheso.ro  ,  
Departament Tehnic tel: 0771.206381 e-mail: tehnic(at)cheso.ro
Director Web Gratuit  Jocuri online - Roportal
  
Copyright © 2004 - 2016  CHESO ENERGY
Free PageRank Checker