PANOURI SOLARE - PANOURI FOTOVOLTAICE
TURBINE EOLIENE - INVERTOARE
PANOURI RADIANTE - CENTRALE TERMICE
INSTALATII - INCALZIRE IN PARDOSEALA
AER CONDITIONAT - POMPE DE CALDURA
                     CASA INTELIGENTA
CASA INTELIGENTA
Soare, lumina si caldura.
24/7, Call Center tel: 0727.707202
e-mail: dispecer(at)cheso.ro
Dep. Tehnic tel: 0771.206381
e-mail: tehnic(at)cheso.ro
CHESO ENERGY - Instalator Oficial PREMIUM
pentru SENERSUN - panouri fotovoltaice, in ROMANIA
CHESO ENERGY - Distribuitor si instalator
TURBINE EOLIENE AEOLOS in Romania
panouri solare, eoliene, centrale termice
 
CONSULTANTA, PROIECTARE SI EXECUTIE INSTALATII ELECTRICE, TERMICE, HVAC SI SANITARE

NOU: FEED IN TARIFF (FIT) si in Romania chiar din 2016!
Oricine, oriunde, oricand:
PANOURI SOLARE TERMICE, PANOURI FOTOVOLTAICE, EOLIENE, TURBINE EOLIENE, INVERTOARE, INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, CENTRALE TERMICE, AER CONDITIONAT, POMPE DE CALDURA,PANOURI RADIANTE, INCALZIRE IN PARDOSEALA, INSTALATII.
Soare, lumina si caldura.
24/24, 7/7 apelati serviciul Call Center, tel:  0727.707202 e-mail: dispecer(at)cheso.ro sau Departament Tehnic, tel:  0771.206381, e-mail: tehnic(at)cheso.ro, sau on-line aici.
Recomandarea  CHESO ENERGY:

... Solutiile simple sunt ieftine si bune !
Solutiile complexe sunt scumpe si... eficiente !

NOU! Incalzire terase cu panouri radiante infrarosu

 
Magazin Online CHESO ENERGY Online Shop : elec.ro 
   Prima pagina      Eoliene, turbine eoliene      Turbine eoliene AEOLOS
Login


  
 
_____________________________________

Turbine eoliene AEOLOS, preturi. 


CHESO ENERGY este partener autorizat pentru importul, distributia si instalarea de turbine eoliene Aeolos
 pentru Romania si Republica Moldova. 
Oferte de Pret promotionale 2015.
 

Turbine eoliene AEOLOS H - orizontale. Preturi fara concurenta!

  Turbine eoliene AEOLOS CHESO ENERGY. Turbine eoliene verticale si turbine eoliene orizontale rezidentiale, comerciale si mici parcuri eoliene.


Turbine eoliene AEOLOS V - verticale. Cel mai bun raport pret calitate!

Turbine eoliene AEOLOS verticale - CHESO ENERGY. Turbine eoliene rezidentiale si comerciale.

     Aeolos este un producător mondial de elită al turbinelor eoliene. Compania a luat ființă în Danemarca în 1986, actualmente turbinele eoliene fiind produse in China. După aproape 30 de ani de inovare si dezvoltare, echipa de ingineri de la Aeolos furnizeaza soluții optime, personalizate functie de cele mai exigente dorinte/ solicitari ale clienților. Aeolos deține 7 brevete de inventie in proiectarea si constructia generatoarelor eoliene, a elicei si a sistemelor de control. In toti acesti ani Aeolos si-a construit o reputație internațională recunoscuta în producerea turbinelor eoliene de mica si medie putere.

     În prezent, produsele Aeolos includ turbine eoliene cu ax orizontal de la 500w la 50kw și turbine eoliene cu ax vertical de la 300w la 10kw. Acestea sunt folosite pentru generarea energiei din forta vantului la case particulare/ rezidentiale, iluminat stradal, ferme agricole, cartiere rezidentiale, școli și mici parcuri eoliene. Sunt instalate mii de turbine eoliene Aeolos în SUA, Canada, Marea Britanie, Italia, Spania, Danemarca, Germania, Franța, Olanda, Australia, Argentina, Rusia, Brazilia, Africa de Sud și în alte peste alte 60 de țări.

     CHESO ENERGY este partener autorizat pentru importul, distributia si instalarea de turbine eoliene Aeolos in Romania si Republica Moldova.

     Diagrama putere/ viteza vant si productia anuala de energie pentru turbine eoliene Aeolos. (pdf)AEOLOS - Turbine eoliene orizontale (cu ax orizontal -H)        AEOLOS - Turbine eoliene verticale (cu ax vertical -V)Turbine eoliene Aeolos 500W verticale. CHESO ENERGY, importator, distribuitor si instalator autorizat Aeolos pentru Romania si Republica Moldova. rezidential si sisteme de iluminat stradal hibrid cu panouri fotovoltaice si turbina eoliana.

Aeolos-H 500w

     Aeolos-H 500w este o turbina eoliena cu ax orizontal, cu 'coada', utilizata in general pentru sisteme mobile: barci, rulote, in expeditii si pentru iluminat stradal cu lampi LED.

    

Turbine eoliene verticale Aeolos-V 300W. CHESO ENERGY, importator, distribuitor si instalator autorizat pentru Romania si Republica Moldova.

Aeolos-V 300w- iluminat stradal

     Aeolos-V 300w este o turbine eoliene rezidentiala cu ax vertical si o viteza a vantului pentru 'pornire' de numai 1,5m/s.

     Turbina eoliana ideala pentru iluminat stradal cu lampi LED in zone rezidentiale, cu directii ale vantului nedefinite - 'turbulente'. 

Turbina eoliana Aeolos 1KW cu ax vertical. CHESO ENERGY importa distribuie si instaleaza turbine eoliene Aeolos verticale si orizontale cu puteri de la 500W la 50KW.

Aeolos-H 1kw

     Aeolos-H 1kw. Prima instalare a fost făcută în 1986 în Danemarca, cu utilitate rezidentiala. Tensiunea de iesire poate fi curent continuu 48V pentru încărcarea bateriiilor sau 110V cc pentru intrarea int-un invertor SMA Windy Boy 1100. 

Turbine eoliene verticale Aeolos-V 600w. CHESO ENERGY

Aeolos-V 600w- iluminat stradal

     Turbina eoliena verticala Aeolos -V 600W se foloseste cu precadere pentru iluminat stradal dar se instaleaza si pe orice tip de acoperis: al unei case/ vile, firme, scoli, spitale sau alte institutii.

Aeolos-H 2kw

Aeolos-H 2kw

     Aeolos-H 2kw, turbina eoliena de 2kw este modelul ideal de turbina eoliena rezidentiala. Se instaleaza foarte ușor, chiar pe acoperisul caselor sau pe terasele blocurilor, nu necesita intretinere in primii 3 ani de functionare.

   

Turbine si generatoare eoliene Aeolos-V 1kw, CHESO ENERGY.

Aeolos-V 1kw

     Aeolos-V 1kw pornesc la viteze mici ale vantului si sunt foarte silentioase. Se folosesc cu precadere in zone 'linistite', cu un impact placut asupra volumetriilor si design-ul spatiilor urbane/ rezidentiale.

     Cel mai bun raport pret calitate pentru sisteme eoliene cu putere de 1kw.

Turbine eoliene orizontale Aeolos-H 3kw, CHESO ENERGY

Aeolos-H 3kw

     Incepand cu Aeolos-H 3kW turbinele eoliene sunt construite fara 'coada'. Aceasta constructie/ design este specifica si in general aplicat de majoritatea constructorilor doar la turbinele eoliene de 10kW sau 20kW. 

     CHESO ENERGY va ofera preturi promotionale pentru aceste centrale eoliene.

 

Aeolos-V 3kw, turbina eoliana verticala.

Aeolos-V 3kw

     Centrale eoliene cu Aeolos-V 3kw folosesc un generator eolian cu magneti permanenti, trifazat de 120 Vcc pentru aplicatii Off-grid sau 220/380V pentru sisteme eoliene cuplate la retea On-grid.

Generatoare si Turbine eoliene Aeolos-H 5kw

Aeolos-H 5kw

     Aeolos-H 5kw. Turbine eoliene orizontale proiectate in special pentru zone cu viteze mici ale vantului dispunand de un sistem de control PLC inclus. 

     Cel mai bun raport pret calitate pentru clasa de  turbine eoliene mici cu ax orizontal din gama de putere 1-10kw.

Aeolos-V 5kw, CHESO ENERGY

Aeolos-V 5kw

La sisteme eoliene Aeolos-V 5 kw, palele care alcatuiesc turbina sunt din aliaj de aluminiu cu un design aerodinamic special. Acesta forma a palelor limiteaza viteză maxima de rotație la 260 rpm chiar daca viteza vantului depaseste 30 m/s fiind mult mai 'sigure' decat alte turbine eoliene verticale la aceeasi putere.

Aeolos-H 10kw, CHESO ENERGY.

Aeolos-H 10kw

     Aeolos-H 10kw. Turbina eoliena cuprinde un control electronic al giratiei, frana electromagnetica dublata si de o frana hidraulica.

Aeolos-V 10kw, turbine eoliene verticale CHESO ENERGY.

Aeolos-V 10kw

Turbina eoliana verticala Aeolos-V 10kw reprezinta varful tehnologiei de ultima ora ingloband in sistem cele mai exigente cerinte care privesc centrale eoliene urbane rezidentiale. Preturi fara concurenta.

Aeolos-H 20kw

Aeolos-H 20kw

     Aeolos-H 20kw. Turbine eoliene trifazate 'direct-drive', fara reductor. Fiabile si eficiente in constructie cu turn de ridicare hidraulic. Raport pret calitate excelent. 

CHESO ENERGY - Importator, distribuitor si instalator pentru turbine eoliene AEOLOS in Romania si Republica Moldova.

"... solutiile simple sunt ieftine si bune,
solutiile complexe sunt scumpe si... eficiente."
Turbina eoliana Aeolos-H 30kw

Aeolos-H 30kw

     Aeolos-H 30kw. Turbina eoliana de 30kw este controlat prin PLC cu ecran tactil. Monitorizarea de la distanță intra in configuratia standard. Puteți accesa panoul de control PLC din orice loc prin intermediul internetului. 

Turbine eoliene Aeolos-V 300w si 500w pentru alimentarea lampilor stradale. Se folosesc in sisteme eoliene sau hibride impreuna cu panouri fotovoltaice. CHESO ENERGY - Iluminat stradal cu lampi LED.

Aeolos-H 300W/ Aeolos-H 500W

 
     Turbine eoliane de dimensiuni mici care se instalează ușor și nu necesită întreținere, fiind construite cu un generator cu magneti permanenti.
 
     Turbina eoliană Aeolos-H 300w sau Aeolos-H 500w sunt ideale pentru iluminat stradal, independente sau in sisteme hibride impreuna cu panouri fotovoltaice. Sute de turbine Aeolos-H 300W și 500W au fost deja instalate pentru iluminat stradal cu lampi LED in România.
Turbine eoliene Aeolos-H 50kw, CHESO ENERGY.

Aeolos-H 50kw

     Aeolos-H 50kw dispune de toate facilitatile unei turbine eoliene la aceasta putere, 'imprumutand' cele mai multe optiuni tehnologice de la sistemele mari eoliene de ordinul MW-itilor.

     Ideala pentru parcuri eoliene mici, cartiere rezidentiale, ferme agricole, sisteme de irigatii sau grupuri de locuinte/ case rurale.

     Preturi fara concurenta la turbine eoliene Aeolos-H 50kw.
     Daca aveti intrebari, cereri de Oferte de pret sau doriti sa solicitati informatii despre turbine eoliene Aeolos, centrale si sisteme eoliene, va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa: contact@cheso.ro

     Pentru a ne contacta On-line, va rugam sa folositi formularul de la paginaContact. O sa primiti, transmis automat, un e-mail de confirmare a primirii mesajului Dvs.

     Pentru consultanta si suport tehnic privind:
- Identificare zone cu potential eolian;
- Studiu de vant;
- Studiu de fezabilitate;
- Instalare stalpi de masura a potentialului eolian;
- Proiectare parc eolian;
- Elaborare studii de specialitate (geotechnic, topografic, etc);
- Elaborare proiecte tehnice pentu fundatii, drumuri si platforme de  lucru.;
- Obtinerea aviz de mediu si autorizatie de constructie;
contactati Departamentul tehnic CHESO ENERGY la tel. 0332.803703 sau e-mail: tehnic@cheso.ro. 

     Pentru situatii de urgenta, reparatii, mentenanta - intretinere,  interventii corective si/ sau preventive/ revizii tehnice la centrale electrice cu turbine eoliene ne puteti contacta prin Call - Center, la tel: 0727.707202 sau e-mail:dispecer@cheso.ro.

     Compania CHESO ENERGY are intindere nationala in Romania, aflandu-se cu cate o Sucursala - Centru regional in: Bucuresti, Iasi, Timisoara, Pitesti, Brasov, Cluj, Craiova, Constanta si Chisinau, iar in orasele: Iasi, Bacau, Suceava, Neamt, Botosani, Vaslui si Chisinau cu cate un punct de lucru, astfel ca va putem garanta prezenta tehnicienilor CHESO ENERGY in 2-4 ore de la solicitarea dumneavoastra facuta la Call Center.

 
      Certificate: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, CHESO ENERGY.
 
 
CALCULATOR PRETURI
 
Pentru ca Dvs. stiti cel mai bine: 
unde, cat, cum, ce...
configurati-va singuri sistemul de panouri solare apa calda,
panouri fotovoltaice
si aflati imediat pretul, preturile pentru centrale solare configurate chiar de Dvs.: 

 
 
PROGRAMUL CASA VERDE 
 
      Sumele de care puteti beneficia:
- 6.000 lei, pentru instalare de panouri solare.
- 8.000 lei, pentru instalare de pompe de caldura.
- 6.000 lei, pentru instalare de centrale termice care se bazeaza pe arderea de resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice (centrale termice pe peleti, sau centrale termice pe brichete rumegus).
NOU! Solutii Europene. 
Producatori europeni.
 
Oferta  limitata de timp - februarie 2015, 
si stoc!!!
 
CENTRALE ELECTRICE FOTOVOLTAICE COMPLETE !!!,

de 2 KW, 3KW  4,5KW  si  6KW
 (pentru 330-500-750-1000 KW/luna) 
 
compuse din:

* 8, 12, 18 sau 24!!! PANOURI FOTOVOLTAICE 'ENfoton' 240Wp;

+Invertor 'POWER ONE' PVI OUT de 2KW, 3KW, 4,2KW sau 6 KW;
  
+Controler hibrid solar/vant - incarcator baterii 'STECA Tarom' 12-24-48V;
 
+Baterii solare deep-cycle 'MOLL SOLAR' 240Ah;
+Sistem fixare/prindere panouri solare fotovoltaice pe acoperis; 
+ Cabluri electrice instalatii/ panouri solare; 
+ Manopera instalare; 
+ Transport in Romania si Republica Moldova; 
                    toate la pretul de...
 

Si noi va multumim !
 
- "... ma bucur ca existati, m-ati ajutat mult!" (Maria);
- "... sa va dea Dumnezeu sanatate, nu am stat niciodata la 26oC..." (Florin);
- " sa stiti ca se invarte bine. Multumesc!" (Oana);
-"...nu am crezut dar s-a putut datorita voua... "
(George).
 
   
CHESO ENERGY 
Instalator Oficial PREMIUM
pentru SENERSUN
in ROMANIA

CHESO ENERGY - Instalator oficial PREMIUM pentru SENERSUN in Romania.

 
Oricine, oriunde, oricand:
 
PANOURI SOLARE APA CALDA;
PANOURI FOTOVOLTAICE;
EOLIENE, TURBINE EOLIENE;
POMPE DE CALDURA;
CENTRALE TERMICE PE LEMNE;
CENTRALE TERMICE PE GAZ;
CENTRALE ELECTRICE;
PANOURI RADIANTE INFRAROSU;
INCALZIRE IN PARDOSEALA;
INSTALATII ELECTRICE;
INSTALATII TERMICE;
INSTALATII SANITARE.
 
Soare, lumina si caldura.
   - Proiect privind promovarea tehnologiilor curate si a producerii energiei din surse regenerabile de energie.
   Programul privind instalarea sistemelor de încalzire care utilizeaza energie regenerabila, inclusiv inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire (Programul "Casa Verde") - Persoane Fizice.  
   Programul privind instalarea sistemelor de încalzire care utilizeaza energie regenerabila, inclusiv inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire (Programul "Casa Verde") - Persoane Juridice.   
__________________________________
Oricine, oriunde, oricand... PANOURI SOLARE APA CALDA, PANOURI FOTOVOLTAICE, TURBINE EOLIENE, INVERTOARE INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, PANOURI RADIANTE, CENTRALE TERMICE LEMNE GAZ ELECTRICE, POMPE DE CALDURA, AER CONDITIONAT, INSTALATII ELECTRICE TERMICE si SANITARE, INCALZIRE IN PARDOSEALA.
CHESO ENERGY - Soare, lumina si caldura.
Call Center, tel: 0727.707202, e-mail:  dispecer(at)cheso.ro  ,  
Departament Tehnic tel: 0771.206381 e-mail: tehnic(at)cheso.ro
Director Web Gratuit  Jocuri online - Roportal
  
Copyright © 2004 - 2016  CHESO ENERGY
Free PageRank Checker