PANOURI SOLARE - PANOURI FOTOVOLTAICE
TURBINE EOLIENE - INVERTOARE
PANOURI RADIANTE - CENTRALE TERMICE
INSTALATII - INCALZIRE IN PARDOSEALA
AER CONDITIONAT - POMPE DE CALDURA
                     CASA INTELIGENTA
CASA INTELIGENTA
Soare, lumina si caldura.
24/7, Call Center tel: 0727.707202
e-mail: dispecer(at)cheso.ro
Dep. Tehnic tel: 0771.206381
e-mail: tehnic(at)cheso.ro
CHESO ENERGY - Instalator Oficial PREMIUM
pentru SENERSUN - panouri fotovoltaice, in ROMANIA
CHESO ENERGY - Distribuitor si instalator
TURBINE EOLIENE AEOLOS in Romania
panouri solare, eoliene, centrale termice
 
CONSULTANTA, PROIECTARE SI EXECUTIE INSTALATII ELECTRICE, TERMICE, HVAC SI SANITARE

NOU: FEED IN TARIFF (FIT) si in Romania chiar din 2016!
Oricine, oriunde, oricand:
PANOURI SOLARE TERMICE, PANOURI FOTOVOLTAICE, EOLIENE, TURBINE EOLIENE, INVERTOARE, INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, CENTRALE TERMICE, AER CONDITIONAT, POMPE DE CALDURA,PANOURI RADIANTE, INCALZIRE IN PARDOSEALA, INSTALATII.
Soare, lumina si caldura.
24/24, 7/7 apelati serviciul Call Center, tel:  0727.707202 e-mail: dispecer(at)cheso.ro sau Departament Tehnic, tel:  0771.206381, e-mail: tehnic(at)cheso.ro, sau on-line aici.
Recomandarea  CHESO ENERGY:

... Solutiile simple sunt ieftine si bune !
Solutiile complexe sunt scumpe si... eficiente !

NOU! Incalzire terase cu panouri radiante infrarosu

 
Magazin Online CHESO ENERGY Online Shop : elec.ro 
   Prima pagina      Centrale termice
Login


  
 
_____________________________________
 

      Centrale termice, instalatii. Centrale termice pe lemne cu gazeificare, centrale termice pe gaz in condensatie, centrale electrice. Sisteme termice hibride: centrale termice + panouri solare + pompe de caldura.

Cumparati centrale termice doar de la Firme autorizate care va fac si instalarea (montajul)!
NU CUMPARATI CENTRALE TERMICE DE LA MAGAZINE ON-LINE ! 
Nu aruncati banii in foc!
Centrala termica nu e o pereche de chiloti sau ciorapi sa o cumperi de la "magazine on-line" si sa o arunci ca nu e bun...materialul !
 CENTRALE TERMICE CUMPARATE ON-LINE NU SUNT MAI IEFTINE !!!
Va asiguram ca, dupa ce instalati centrala si cu probe de functionare, daca faceti socoteala iesiti mai scump decat daca ati fi optat pentru un pachet complet: centrala termica + instalare de la CHESO 
 
Solicitati de la cei care instaleaza (monteaza) centrale termice macar...Autorizatia ISCIR:  PT A1-2010 !
 
 
      Centrale termice. Caldura, incalzirea unei locuinte cu centrale termice, indiferent daca stam la apartament la bloc sau la case, vile, este una din cele mai mari probleme cu care ne confruntam si asta datorita cresterii in permanenta a pretului combustibilului, fie el lemn, curent electric, gaz sau motorina, e eficientei energetice a echipamentelor si a instalatiei termice, inclusiv a particularitatilor termice a fiecarei cladiri.
      
     Ce combustibil, ce echipamente, ce putere si tip de centrale termice, ce solutie tehnica alegem, sunt intrebari la care trebuie sa gasim... cele mai corecte raspunsuri. Instalatiile termice le facem pentru... o viata de om! Putem face curatenie in apartament sau in casa, vila, putem reamenaja spatiul o data la 5-10 ani, dar este un disconfort mare sa schimbam tot: instalatii, centrale termice, echipamente termice, electrice si sanitare. Ne-am obisnuit si schimbam masina/ masinile la 2-3 sau 5 ani dar ne e foarte greu sa 'schimbam' instalatii termice, centrale termice, calorifere, tevi etc, sa nu mai vorbim ca o instalatie termica de incalzire pardoseala ar trebui 'sa tina'...cat casa !
      Apelati la serviciile si produsele pe care vi le ofera compania CHESO ENERGY ! Aveti siguranta si garantia lucrului bine facut, durabil si profesionist! Nici un tehnician CHESO ENERGY nu a invatat meserie... de pe net sau de la ...'nea Costica ! Sunt ani de munca, de pregatire teoretica si practica, de experienta, specializari si training-uri la companii de la care achizitionam centrale termice si echipamente.
 
      In 2014, CHESO ENERGY pune la dispozitia Dumneavoastra 16 ingineri in specialitatea instalatii si 46 tehnicieni care va asteapta in toata tara. 
 
      Eficienta unei instalatii termice, a unei centrale termice cu gazeificare sau a unei centrale termice in condensatie inseamna multi bani economisiti pe termen mediu si lung. Nu tot ce 'gasiti' pe un forum vi se 'potriveste' si dumneavoastra!

      Un...'nea Mitica' , nu o sa va spuna niciodata ca in loc de o (una) centrala termica pe gaz de 40 KW sa va instalati 2 (doua) centrale termice de 24KW in 'cascada'. Nu o sa platiti cu mult mai mult!, dar, economia care o faceti numai in primii 2-3 ani este considerabila, si asta pentru ca: 
      In functie de timp - zi/ noapte; de anotimp - iarna sau toamna, primavara; de spatiu - uneori incalzim numai 1-2 camere in loc de 3-4, sau incalzim parterul (salonul) ziua si etajul cu dormitoare noaptea; trebuie sa optimizam consumul de combustibil al centrale termice, indiferent ca avem centrale termice pe lemne, centrale electrice sau centrale termice pe gaz. Foarte rar avem nevoie de toti 40 KW ! Teoria si practica ne spune ca o centrala termica functioneaza in general/ medie la 50-60% din capacitate/ puterea nominala pentru incalzire si la 10-15% pentru prepararea apei calde menajere. In acest caz, o centrala termica de 24 KW ne tine in timp si spatiu pana la 80-95% din necesarul termic, iar cea de a doua se foloseste doar pentru... completare termica la incalzire numai in zilele geroase. Este doar un exemplu pentru optimizarea costurilor si imbunatatirea eficientei termice.
      
      Suntem alaturi de dumneavoastra. Avem si timp si rabdare sa va raspundem la toate intrebarile si sa va propunem cele mai bune solutii, cele mai bune centrale termice.
 
 Trebuie neaparat luate in calcul si sistemele termice hibride: centrale termice conventionale sau cu gazeificare pe lemne, centrale termice gaz in condensatie sau centrale termice electrice la care sa adaugam sisteme solare - panouri solare incalzire apa calda menajera sau pentru aport la incalzire spatii. In cele mai multe cazuri, facturile la gaz, curent sau ... lemne scad cu pana la 50% pe timpul iernii !
 
     Pentru orice informatii privind serviciile CHESO ENERGY: service, revizii, reparatii la un cazan de fonta sau otel cu combustibil solid  - cu gazeificare sau centrale termice pe gaz cu tiraj fortat in condensatie,  instalare UPS pentru centrale termice pe lemne va rugam sa ne contactati aici.
 

CENTRALE TERMICE pe lemne cu gazeificare, centrale peleti, centrale termice gaz in condensatie si centrale electrice, centrale  gazeificare si in condensatie. Preturi centrale termice, putere Kw, UPS centrale termice reparatii, revizii, montaj, instalare.


 

Centrale termice, instalatii, centrale lemne, centrale peleti, carbune, rumegus, brichete, centrale gaz, centrale electrice, centrala termica, gazeificare, condensatie, electrice , centrala, termica, caldura, apartament , bloc, preturi, pret, combustibil, solid, casa, vila, calorifere, incalzire, pardoseala, cheso energy, kw, solutii, apa, calda , dezavantaj, putere, termostat, ambient, iasi, 2014, bune, ieftine, forum, rate , reparatii, service, tiraj fortat, cazane gazeificare, caldura, montaj, revizii, fonta, ote , forum, ups, second hand.


 
  

Centrale termice pe lemne cu gazeificare, centrale peleti, centrale rumegus, centrale carbune, centrale brichete.

     Cazane lemne

 
Lemnul... a ramas cel mai ieftin combustibil. Pentru cei care nu sunt racordati la reteaua de gaze naturale, ramane si singura optiune viabila: centrala termica pe lemne. Probail, singurul dezavantaj major in folosirea de centrale termice pe lemne ramane... disconfortul/ grija permanenta de a baga lemne in centrala. Dar, daca va obisnuiti cu asta, daca aveti posibilitatea achizitionarii de lemne de esenta tare din zona, daca aveti si spatiul necesar depozitarii acestora si amplasarii centralei pe lemne, peleti, brichete rumegus sau carbune (o camera/ incapere macar de 8- 10mp)...nu mai stati pe ganduri!, cumparati o centrala termica pe lemne - cazan incalzire apa calda din fonta sau otel) dar atentie! ar fi foarte bine ar fi sa fie... cu gazeificare. CHESO ENERGY va garanteaza in acest caz, ca in loc de 5-6 ori/zi, 'alimentati' centrala pe lemne numai de 3 ori!
    

Centrale termice electrice.

       Centrale termice electrice.

 
 Curentul electric... scump dar bun! Folosirea de centrale electrice in instalatii termice este cea mai curata si sigura optiune. Suntem limitati totusi in folosirea ei de faptul ca nu toti avem acasa curent electric trifazat: 3 x 220V sau ideal... 3 x 380V si ca instalatia electrica este dimensionate pentru un curent de max. 20 A, foarte rar 32 sau 40 A. Deci, la 20 A si 220V nu putem pune o centrala electrica mai mare de...4,4 KW, pentru ca... 'sar' cablurile din pereti! Pentru puteri mai mari de 4 KW ! ne trebuie un circuit de alimentare separat, cu cabluri dimensionate corect, conform cu puterea centralei electrice. Nici chiar asa, nu putem instala centrala termica electrica mai mare de 7,5-8KW pentru ca am sari de 40A, curent electric prea mare chiar si pentru cablurile care ne alimenteaza toata casa... de la stalp! Pe scurt: daca nu avem curent electric trifazat 3x 220V sau 3x380V nu putem folosi centrale electrice!

Centrale termice pe gaz in condensatie.

      Centrale termice pe gaz.


 Gazul... pentru cei mai multi dintre noi a ramas singura optiune. Si nu ar trebui sa ne plangem de asta. O centrala termica pe gaz in condensatie  ne ofera in primul rand confort, siguranta in exploatare si o intretinere minima.
       In conditii normale de functionare si macar cu o revizie tehnica facuta la fiecare 2!!! ani...uitam ca exista. Ne aducem aminte de centrala termica doar atunci cand trebuie sa platim factura la gaz, si cel mai usturator e... iarna. Pentru un apartament nu sunt multe posibilitati/ variante de optimizare a consumului de gaz in sensul scaderii vizibile a costurilor. Aici, poate mai important decat centrala termica este instalatia: echipamentele, componentele, accesoriile folosite, loc unde calitatea caloriferelor (radiatoarele) este cea mai importanta. Atentie! Sa nu uitam de termostatul de ambient care ne reduce factura cu pana la 10-15%, ceea ce nu-i de neglijat pe parcursul intregului an. Pentru locuinte sau spatii mai mari de 100-120 mp, in decizia de a alege centrale termice gaz trebuie neaparat sa luati legatura cu specialistii CHESO ENERGY.
 
      Certificate: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, CHESO ENERGY.
 
 
CALCULATOR PRETURI
 
Pentru ca Dvs. stiti cel mai bine: 
unde, cat, cum, ce...
configurati-va singuri sistemul de panouri solare apa calda,
panouri fotovoltaice
si aflati imediat pretul, preturile pentru centrale solare configurate chiar de Dvs.: 

 
 
PROGRAMUL CASA VERDE 
 
      Sumele de care puteti beneficia:
- 6.000 lei, pentru instalare de panouri solare.
- 8.000 lei, pentru instalare de pompe de caldura.
- 6.000 lei, pentru instalare de centrale termice care se bazeaza pe arderea de resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice (centrale termice pe peleti, sau centrale termice pe brichete rumegus).
NOU! Solutii Europene. 
Producatori europeni.
 
Oferta  limitata de timp - februarie 2015, 
si stoc!!!
 
CENTRALE ELECTRICE FOTOVOLTAICE COMPLETE !!!,

de 2 KW, 3KW  4,5KW  si  6KW
 (pentru 330-500-750-1000 KW/luna) 
 
compuse din:

* 8, 12, 18 sau 24!!! PANOURI FOTOVOLTAICE 'ENfoton' 240Wp;

+Invertor 'POWER ONE' PVI OUT de 2KW, 3KW, 4,2KW sau 6 KW;
  
+Controler hibrid solar/vant - incarcator baterii 'STECA Tarom' 12-24-48V;
 
+Baterii solare deep-cycle 'MOLL SOLAR' 240Ah;
+Sistem fixare/prindere panouri solare fotovoltaice pe acoperis; 
+ Cabluri electrice instalatii/ panouri solare; 
+ Manopera instalare; 
+ Transport in Romania si Republica Moldova; 
                    toate la pretul de...
 

Si noi va multumim !
 
- "... ma bucur ca existati, m-ati ajutat mult!" (Maria);
- "... sa va dea Dumnezeu sanatate, nu am stat niciodata la 26oC..." (Florin);
- " sa stiti ca se invarte bine. Multumesc!" (Oana);
-"...nu am crezut dar s-a putut datorita voua... "
(George).
 
   
CHESO ENERGY 
Instalator Oficial PREMIUM
pentru SENERSUN
in ROMANIA

CHESO ENERGY - Instalator oficial PREMIUM pentru SENERSUN in Romania.

 
Oricine, oriunde, oricand:
 
PANOURI SOLARE APA CALDA;
PANOURI FOTOVOLTAICE;
EOLIENE, TURBINE EOLIENE;
POMPE DE CALDURA;
CENTRALE TERMICE PE LEMNE;
CENTRALE TERMICE PE GAZ;
CENTRALE ELECTRICE;
PANOURI RADIANTE INFRAROSU;
INCALZIRE IN PARDOSEALA;
INSTALATII ELECTRICE;
INSTALATII TERMICE;
INSTALATII SANITARE.
 
Soare, lumina si caldura.
   - Proiect privind promovarea tehnologiilor curate si a producerii energiei din surse regenerabile de energie.
   Programul privind instalarea sistemelor de încalzire care utilizeaza energie regenerabila, inclusiv inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire (Programul "Casa Verde") - Persoane Fizice.  
   Programul privind instalarea sistemelor de încalzire care utilizeaza energie regenerabila, inclusiv inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire (Programul "Casa Verde") - Persoane Juridice.   
__________________________________
Oricine, oriunde, oricand... PANOURI SOLARE APA CALDA, PANOURI FOTOVOLTAICE, TURBINE EOLIENE, INVERTOARE INSTALATII SOLARE SI EOLIENE, PANOURI RADIANTE, CENTRALE TERMICE LEMNE GAZ ELECTRICE, POMPE DE CALDURA, AER CONDITIONAT, INSTALATII ELECTRICE TERMICE si SANITARE, INCALZIRE IN PARDOSEALA.
CHESO ENERGY - Soare, lumina si caldura.
Call Center, tel: 0727.707202, e-mail:  dispecer(at)cheso.ro  ,  
Departament Tehnic tel: 0771.206381 e-mail: tehnic(at)cheso.ro
Director Web Gratuit  Jocuri online - Roportal
  
Copyright © 2004 - 2016  CHESO ENERGY
Free PageRank Checker